Születésnapi zsúr szervezése

Egy felejthetetlen nap, ahol nem csak a gyerekek élvezik a születésnapot, hanem a szülők is

születésnapi zsúrok - rendezvenyiroda.com

Felejthetelen programokat keres a rendezvényére?

15 + 5 =

Miért válasszon Minket?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk

Megbízhatóság

A megbízhatóság és a pontos teljesítés alapelveink közé tartozik

rugalmasság

Ha több helyszínre, vagy több programot szeretne, azt is megoldjuk

születésnapi zsúr szervezés - rendezvenyiroda.com

Üdvözöljük a csodás születésnapi zsúrok világában, ahol nem csak a gyerekek élvezik a születésnapot, hanem a szülők is!

 

Egy születésnap különleges alkalom, amelyet minden gyermek izgatottan vár. A születésnapi zsúrjaink nemcsak emlékezetessé teszik ezt a napot, hanem biztosítják, hogy az ünnepelt és barátai is felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Nincs is annál szebb pillanat, mint amikor a gyerekek boldog mosollyal az arcukon ünneplik születésnapjukat. Születésnapi zsúr programjaink célja, hogy felejthetetlenné tegyük ezt a különleges napot, és életre szóló élményeket nyújtsunk a kis ünnepelteknek és barátaiknak.

Miért válasszon minket?

Személyre szabott programok: Minden gyermek egyedi, és mi ezt tiszteletben tartjuk. Programjainkat az ünnepelt igényeihez és érdeklődési köréhez igazítjuk, legyen szó hercegnős témáról, kalóz kalandokról vagy szuperhős buliról. Személyre szabott megoldásainkkal garantáljuk, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást.

Széles programkínálat: Programjaink széles skálájából válogathat, amelyek között megtalálhatóak a kézműves foglalkozások, arcfestés, bűvészműsorok, légvárak- ugrálóvárak, bábműsorok, madár röptetés stb.
Programjaink széles skálájából válogathat, amelyek között megtalálhatóak a kézműves foglalkozások, arcfestés, bűvészműsorok, interaktív játékok, sportversenyek, táncversenyek és még sok más izgalmas tevékenység. Minden programunk célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat és aktívan részt vegyenek a szórakozásban.

Profi animátorok: Tapasztalt és lelkes animátoraink gondoskodnak arról, hogy a gyerekek mindig biztonságban és jókedvűen töltsék el az időt. Az animátorok kreatív játékokkal és tevékenységekkel kötik le a gyerekeket, miközben figyelnek arra, hogy mindenki részt vegyen és jól érezze magát.

Komplett szervezés: A születésnapi zsúr szervezése sok munkával járhat, de velünk minden egyszerűvé válik. Mindent viszünk, ami a születésnapi zsúr programhoz elengedhetetlen. Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze az ünneplést gyermekével együtt.

Zsúr utáni takarítás- ingatlan rendberakás: Önnek a program utáni dolgokkal sem kell törődnie. A programot követően profi takarító csapatunkkal a születésnapi zsúr nyomait eltüntetjük.
Így elmondhatja Ön is, hogy „Ez egy csodás születésnapi buli volt!”.

Kérjen külön ajánlatot a születésnapi takarítás szolgáltatásunkra.

Születésnapi programok

 

Kézműves sarok: A kreatív tevékenységek mindig nagy sikert aratnak a gyerekek körében. Festés, gyöngyfűzés, agyagozás és sok más érdekes kézműves tevékenység várja a kicsiket.

Bűvész show: Varázslatos élmények és trükkök, amelyek lenyűgözik a gyerekeket. Bűvészünk interaktív műsorral készül, amelyben a gyerekek is aktív résztvevők lehetnek.

Arcfestés és csillámtetoválás: Színes és látványos arcfestések, valamint csillogó tetoválások, amelyekkel a gyerekek igazi hercegnőkké, szuperhősökké vagy bármilyen kedvenc karakterükké válhatnak.

Hennafestés: Látványos és egyedi alkotások kicsiknek és nagyoknak! Ide varázsoljuk a mesés Keletet a születésnapi zsúrra!

Lufihajtogatás: Kiskutya, cica, mókás nyuszi, zsíráf és dínó? A kis kedvencek hamar elkészülnek lufiból!

Madárshow program: Különleges madarakkal ismerkedhetünk meg és meg is röptethetjük szigorú felügyelet mellett!

Légvárak- ugrálóvárak: Egy születésnap sem maradhat ugrálóvár nélkül! Biztonságosan játszhatnak a gyerekek, kollégáink felügyelnek a légvárra. Beltérre és kültérre is felállítható játék, melyben 4-8 gyerek is játszhat.

A Szülők nézőpontjából: nyugalom és profi szervezés

Teljeskörű szervezés: A születésnapi zsúr szervezése sok időt és energiát igényelhet, de mi levesszük a terhet a válláról.

Vegy fel velünk a kapcsolatot! És meglátja, mennyivel egyszerűbb lesz minden.

Felkészülünk az Önök nagy napjára, mert az a mi nagy napunk is! A programokat pontosan, előre egyeztetve visszük, Önnek csak a helyszínt kell megmutatnia, ahová a születésnapi programokat szeretné telepíteni. Utána csak annyi a feladat, hogy élvezze a gyermeke boldog mosolyát és a közös ünneplést.

KÜLÖNLEGES DE HASZNOS PROGAM: A programot követően – igény szerint – a takarításról is gondoskodunk!

Rendezvényeinkből

Reklám testfestés oktatás - rendezvenyiroda.com
Családi nap
rendezvényszervezés üzletláncoknak - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com
error: Védett tartalom!