Esküvői gyerekfoglalkoztató – gyerek játszóház

Hogy mindenki számára – kortól függetlenül – jó élmény és öröm legyen az esküvőn történő részvétel

esküvői gyerek játszóház - rendezvenyiroda.com

Felejthetelen programokat keres a rendezvényére?

1 + 14 =

Miért válasszon Minket?

Szakértelem

20+ éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk

Megbízhatóság

A megbízhatóság és a pontos teljesítés alapelveink közé tartozik

rugalmasság

Ha több helyszínre, vagy több programot szeretne, azt is megoldjuk

céges családi nap - rendezvényszervezés

Így mindenki jól érzi majd magát az esküvőn!

Esküvői gyerekprogramok, így egyben ez a két szó furcsa lehet első olvasásra.

Ez a speciális program egy konkrét helyzetet old meg, amellyel sok gyermekes szülő szembesül, ha esküvői meghívót kap. Ilyenkor felmerül a kérdés: menjünk, vagy ne menjünk az esküvőre?
Ha igen, a kisgyermekre ki vigyáz? Nem mindenki tudja a nagymamát, rokonokat mozgósítani. Ha pedig nincs megoldás, akkor a program lemondása marad.

Az esküvők szervezésekor gyakori fejtörést okoz az ifjú párnak, hogy a meghívott barátok, családtagok, vendégek gyerekeit hogyan is tudnák lefoglalni az esküvői szertartás, a vacsora, majd az azt követő dínom- dánom időtartama alatt. Sok barát és rokon talán emiatt sem tud eleget tenni a meghívásnak, mert nem tudja kire bízni a kisgyermekét. Így sajnos lemondani kényszerülnek a remek programot és nem tudnak megjelenni az esküvőn és az azt követő vacsorán/ ebéden.

Megbízható csapatunkkal mi, az esküvő helyszínén kreatív és biztonságos megoldást kínálunk erre a helyzetre, ahol – külön helységben, a – helyszíni adottságokat figyelembe véve – figyelünk a gyerekekre és órákra lefoglaljuk őket, vagy akár egész napra,igény szerint.

Mindezt úgy, hogy addig Ön önfeledten szórakozhat az esküvői programon párjával, barátaival, casládjával. Nem kell azon aggódnia, hogy a gyermekük vajon merre kószálhat, jól van–e, nem érte–e bármi baj. Vagy éppen nem kell párját vissza utasítania, amikor táncra kéri fel, mert egyiküknek mindig figyelnie, vigyáznia kell a kisgyermekre. Elég, ha néha-néha megmutatja magát a gyerkőcnek, jelezve, hogy Apa és Anya „nem veszett el”.

Esküvői gyerkjátszóház programok

 

Programjaink között szerepel a vidám bohóc, aki különféle lufi figurákat tud hajtogatni, a kreatív kézművesség, játékos vetélkedők.

Ezeket a programokat kedvelik a gyerekek az esküvők helyszínén:

– Lufihajtogatás program
– Gyermek kézművesség.

Csak néhány példa a kézműves programra:
– kulcstartó készítés
– gyöngyfűzés (nyaklánc, karkötő, hajdísz)
– képeskönyv, fotóalbum készítés
– színezés, festés
– hőre keményedő (és nem maszatoló) gyurmából állatkert és egyéb figurák készítése

Logikai játékok (kirakósok, memória játékok) nagyoknak, kicsiknek

Arcfestés, hennafestés, csillámfestés és sok más program

Légvár gyermek felügyelettel – beltéri, kültéri

Az sem ritka, hogy a szülők maguk is oda ülnek két tánc között pihenésképpen és festenek, rajzolnak velünk az esküvői játszóházban. Ez számunkra is dicséret, mert ebből látszik, hogy minden korosztály, legyen szó a legfiatalabbakról, egészen a legidősebbekig (nagymamák, nagypapák) számára érdekes programokat biztosítunk az esküvői játszóházban.

Egy esküvő mindig különleges alkalom, ahol a családok és barátok összegyűlnek, hogy megünnepeljék a boldog pár egybekelését. Azonban gyakran kihívást jelent a szülők számára, hogy megfelelően gondoskodjanak gyermekeikről az ünnepség alatt. Az esküvői gyermekfelügyelet és játszóház ideális megoldást nyújt erre a problémára, biztosítva, hogy mindenki nyugodtan élvezhesse a nagy napot.

Egy fontos információ: az esküvői gyermek játszóház- gyermek felügyelet programunk nemcsak itthonra rendelhető, hanem – igény szerint – külföldre is igényelhető. A részletek pontos egyeztetése mellett az Ön megelégedésére biztosítjuk a programot.

 

Nézzük végig miért hasznos az esküvői gyermekfelügyelet és játszóház?

1. Nyugalom a szülőknek: A szülők nyugodtan élvezhetik az esküvőt és az ünnepi programokat, tudva, hogy gyermekeik biztonságban vannak és jól szórakoznak. Ez csökkenti a stresszt és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben részt vegyenek az ünneplésben.

2. Szórakozás a gyermekeknek: A gyermekfelügyelet és játszóház különféle szórakoztató programokat és játékokat kínál, amelyek lekötik a kicsiket. Kézműves foglalkozások, arcfestés, társasjátékok, ugrálóvár, és még sok más izgalmas tevékenység várja őket.

3. Biztonság és szakértelem: A professzionális gyermekfelügyelők és animátorok tapasztaltak és szakképzettek, biztosítva, hogy a gyerekek biztonságban és felügyelet alatt legyenek a nap folyamán.

4. Határok nélküli szolgáltatás: itthonra és külföldre is igényelhető, magánszemélyek és esküvőszervező szakemberek részére – kis és nagy létszámú gyerek csapat számára is.

Mit ad a résztvevőknek?

A szülőknek: Nyugalmat és pihenést, valamint a lehetőséget, hogy élvezhessék az esküvő minden pillanatát anélkül, hogy aggódnának gyermekeik miatt.

A gyermekeknek: Egy különleges napot, tele szórakozással és kalanddal, ahol új barátokat szerezhetnek és kreatív tevékenységekben vehetnek részt.
Az ifjú párnak: A biztosítékot, hogy vendégeik jól érzik magukat, és az esemény minden résztvevő számára kellemes és zavartalan lesz.

Miért jó megoldás a vendégeknek?

Könnyedség: A vendégek értékelni fogják a figyelmességet, hogy nem kell külön gyermekfelügyeletet szervezniük, és gyermekeik egy biztonságos és szórakoztató környezetben lehetnek.

Kényelem: Az esküvő helyszínén elérhető gyermekjátszóház nagy kényelmet nyújt a vendégeknek, hiszen nem kell távol lenniük gyermekeiktől, mégis biztosak lehetnek abban, hogy jól érzik magukat.

Kiegyensúlyozott hangulat: A gyermekek szórakoztatása lehetővé teszi, hogy a felnőttek felszabadultan ünnepelhessenek, így az esemény hangulata kiegyensúlyozott és vidám marad.

 

Programok és szolgáltatások az esküvői gyermekjátszóházban

Kreatív foglalkozások: Rajzolás, festés, gyöngyfűzés és egyéb kézműves tevékenységek, amelyek fejlesztik a gyerekek kreativitását.

Szabadtéri játékok: Ugrálóvár, labdajátékok, és egyéb szabadtéri tevékenységek, amelyek lekötik a kicsiket és mozgásra ösztönzik őket.

Mesemondás és bábjáték: Szórakoztató és tanulságos mesék és bábjátékok, amelyek elvarázsolják a gyerekeket.

Étel és ital: Gyermekbarát ételek és italok, hogy a kicsik mindig energikusak és elégedettek legyenek.

Az esküvői gyermekfelügyelet és játszóház tehát nem csak egy kényelmi szolgáltatás, hanem egy olyan befektetés is, amely biztosítja, hogy az esküvő minden résztvevő számára felejthetetlen élmény legyen. Bízza ránk a gyermekek szórakoztatását, és élvezze nyugodtan élete legszebb napját!

 

Esküvői Játszóház – mint program csomag

Ez a speciális program csomagunk esküvőszervező szakemberek számára is elérhető egész évben hazánkban és külföldre rendelve is.
Ráadásul ha több ilyen programot berendel nálunk előre- a részletek és paraméterek pontos egyeztetésével – fix díjas csomag kedvezményt is tudunk biztosítani.
Így Ön ki tudja ajánlani a házasulandó pároknak későbbi időpontra is.

Az esküvő szervezése rengeteg részletre való odafigyelést igényel, hogy minden tökéletes legyen. Az esküvői játszóház beépítése az esemény programjába nem csak a vendégek és a gyermekek számára előnyös, hanem az esküvőszervezők számára is számos haszonnal jár.

Íme néhány ok, amiért az esküvői játszóház elengedhetetlen az esküvőszervezésben:

 

Miért hasznos az esküvői gyermek felügyelet- gyermek játszóház szolgátatásunk esküvőszervezők számára?

1. Könnyíti a logisztikát és a szervezést: Az esküvői játszóház megkönnyíti az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Az esküvőszervezőknek nem kell külön gondoskodniuk a gyermekek szórakoztatásáról és biztonságáról, így több idő és energia marad a többi fontos részletre.

2. Növeli az esemény sikerét: Amikor a vendégek elégedettek és gyermekeik is jól érzik magukat, az egész esemény hangulata pozitívabb lesz. Ez hozzájárul az esküvő sikeréhez, és növeli az ügyfelek elégedettségét, ami végső soron az esküvőszervezők hírnevét is erősíti.

3. Kiegyensúlyozott vendégélmény biztosítása: A gyermekek felügyelete és szórakoztatása révén a szülők is felszabadultabban élvezhetik az esküvőt, kevesebb megszakítással. Ez kiegyensúlyozottabb vendégélményt biztosít, ahol mindenki jobban érzi magát.

4. Különleges szolgáltatás, amely kiemel a versenytársak közül: Az esküvői játszóház olyan extra szolgáltatás, amely megkülönböztetheti az esküvőszervezőt a versenytársaktól. Az ügyfelek értékelik az olyan különleges figyelmességeket, amelyek növelik a rendezvény kényelmét és élményét.

5. Proaktív problémamegoldás: Az esküvőkön gyakran adódnak váratlan helyzetek, különösen ha gyermekek is jelen vannak. Az esküvői játszóház segít minimalizálni ezeket a problémákat, mivel a gyermekek szórakoztatása és felügyelete biztosított, így a szervezőknek kevesebb váratlan helyzettel kell foglalkozniuk.

 

Mit kínál az esküvői játszóház?

  • Szakszerű felügyelet: Tapasztalt és szakképzett gyermekfelügyelők biztosítják a gyermekek biztonságát és jókedvét.
  • Kreatív és szórakoztató programok: Kézműves foglalkozások, játékok, és szórakoztató tevékenységek, amelyek lekötik a kicsiket és fejlesztik kreativitásukat.
  • Biztonságos környezet: Jól kialakított és biztonságos játszóterek, ahol a gyermekek nyugodtan játszhatnak, míg a szülők az esküvőn vesznek részt.
  • Rugalmas szolgáltatások: A játszóház szolgáltatásai testreszabhatók az esküvő specifikus igényeihez, biztosítva, hogy minden a tervek szerint alakuljon.

 

Az esküvőszervezők nyernek vele

Az esküvői játszóház beépítése az eseménybe nem csak a vendégek kényelmét szolgálja, hanem az esküvőszervezők munkáját is megkönnyíti. Az ilyen szolgáltatások hozzáadása növeli a rendezvény minőségét és sikerét, ami hosszú távon több elégedett ügyfelet és pozitív ajánlást eredményez. Az esküvői játszóház tehát nem csupán egy extra kényelem, hanem egy stratégiai eszköz az esküvőszervezésben, amely segít kiemelni a szolgáltatást a versenytársak közül és biztosítja a vendégek elégedettségét.

Bízza ránk a gyermekek szórakoztatását, és koncentráljon az esküvő tökéletes megvalósítására. Tegye különlegessé a nagy napot minden vendég számára, és élvezze az esemény zökkenőmentes lebonyolítását!

Rendezvényeinkből

Reklám testfestés oktatás - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés üzletláncoknak - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com
rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com
error: Védett tartalom!