Több mint 20 éve már a rendezvényszervezésben

Szeretné a rendezvényét igazán felejthetetlenné, de ugyanakkor hasznossá tenni?

Mindig megoldást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások vezetőinek, intézményvezetőknek, magánszemélyeknek, rendezvény- és programszervezőknek, önkormányzatoknak, legyen szó rövid határidőről, nagy létszámú vendégseregről, vagy bármilyen helyzetről, amely felmerülhet egy rendezvény megszületése kapcsán.

Az általunk biztosított családi napokon, céges rendezvényeken, partner- ügyfél találkozókon, kiállításokon, fesztiválokon biztosított kreatív programjaink segítségével egészen a kisgyermektől a felnőttig mindenki jól szórakozik.

 

Héjjas Nikoletta - rendezvenyiroda.com

Héjjas Nikolett

Rendezvényigazgató,
alapító

Niki - rendezvenyiroda.com

Rendezvényszervezés Profizmussal és Szeretettel

Rendezvény irodánk 2000. óta foglalkozik különféle programok és események létrehozásával, rendezvényszervezéssel.

Mindig megoldást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások vezetőinek, legyen szó rövid határidőről, nagy létszámú vendégseregről, vagy bármilyen helyzetről, amely felmerülhet egy rendezvény megszületése kapcsán. Minden területen szakértő hozzáállással végezzük a munkánkat, maximális odaadással, precíz tervezéssel.

A távolság nem akadály: az ország minden szegletébe és külföldre is szívesen utazunk a megrendelőink felkérésére, Magyarországon kívül és Szlovákiában, Dániában is találkozhattak már velünk. De távolabbi helyekre is szívesen elvisszük rendezvény programjainkat.

Pest megye, Budapest minden kerületébe és környékére, de más megyék és városok, falvak, községek közösségeinek elvisszük megrendelőink kívánságára a családi napokat, céges rendezvényeket, vásárló aktivizáló családi programjainkat, születésnapi zsúrjainkat. Pl. Szeged és környéke, Szolnok és környéke, Debrecen és környéke, Nyíregyháza és környéke, Miskolc, Veszprém és környéke, Érd és környéke, Győr és környéke, Kerepes, Gyömrő, Csömör, Dunakeszi, Göd, Vác, Gödöllő, Hatvan és környéke, a teljes Dunakanyarban Budakalász, Pomáz, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Surány, Horány, Visegrád, Esztergom, a Balaton városaiba stb.

Az általunk biztosított családi napokon, céges rendezvényeken, partner- ügyfél találkozókon, kiállításokon, fesztiválokon biztosított kreatív programjaink segítségével egészen a kisgyermektől a felnőttig mindenki jól szórakozik és egyedi és megismételhetetlen élményként emlékszik rá. Munkánk során hangsúlyt fektetünk a részletekre és a személyre szabott megoldásokra, hogy minden rendezvény igazi sikerként zárulhasson.

céges rendezvények

Professzionális céges rendezvények szervezése, emlékezetes élményekkel

Vásárló aktivizálás

Aktivizáló vásárlói események üzletekben, amelyek növelik az elköteleződést és a forgalmat

Lufi dekoráció

Látványos lufidekorációk, amelyek megteremtik az igazi ünnepi hangulatot

Hitvallásunk

Számunkra minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen.

Azáltal, hogy szenvedélyesen és elkötelezetten dolgozunk minden rendezvényünkön, arra törekszünk, hogy emlékezetessé tegyük ügyfeleink eseményeit. Hiszünk abban, hogy minden rendezvénynek egyedi hangulata és célja van, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megvalósítsuk és még felülmúljuk is az elvárásokat.

Hiszünk abban, hogy a cél érdekében mindig lehet még feljebb tenni azt a bizonyos lécet. Számunkra minden egyes nap egy új lehetőség arra, hogy partnereink sikereit növeljük.

Megbízóink sikere a mi sikerünk és ez motivál minket minden nap.
Nálunk minden programot megtalál és több évtizedes tapasztalatunkkal és kiváló referenciáinkkal garantáljuk a jókedvet.

Ha Önnek is fontos, hogy ügyfelei, partnerei, munkatársai jól érezzék magukat a céges rendezvényen, családi napon, születésnapon, vásárlói programon, községi, városi rendezvényen, akkor keressen minket bizalommal! Garantáljuk, elégedett lesz munkánkkal.

 

Támogatás és események – Szívügyünk az Ön szívügye!

 

Nekünk fontos, hogy minden jó ügy mellé oda álljunk támogatóként, szponzorként.

Rendezvényirodánk támogatja a környezetvédelmi, fenntarthatósággal kapcsolatos, továbbá gyermekek és állatokkal, családdal, oktatással, prevencióval kapcsolatos kampányokat, valamint minden olyan témát és kezdeményezést, amely a világot és a bolygót jobb, élhetőbb, biztonságosabb hellyé varázsolja.

Ha ilyen alkalomból szeretne programot vagy eseményt szervezni, keressen minket bizalommal. Kreatív csapatunk segít a tervezésben és lebonyolításban, hogy rendezvénye sikeres legyen és emlékezetes élményt nyújtson.

Továbbá, ha pályázati erőforrásból kíván eseményt vagy rendezvényt létrehozni cégének, intézményének, településének, községének, szintén forduljon hozzánk bizalommal. A pályázati rendezvény és családi nap egy olyan különleges esemény, amely összekapcsolja a közösségi összetartozást és a kreativitást egy pályázati folyamattal és egy szórakoztató, családbarát programmal. Ez az esemény lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők együtt ünnepeljenek és egyben megismerjék a pályázati lehetőségeket, amelyek segíthetnek közösségük fejlődésében és előrelépésében.

Tapasztalatunk és szakértelmünk segítségével hatékonyan kihasználhatja rendelkezésre álló forrásokat, és lenyűgöző eseményt szervezhet a kívánt célcsoport számára.

 

Célunk és Küldetésünk

Küldetésünk, hogy inspiráló és emlékezetes rendezvényeket szervezzünk, amelyek örökre az emberek emlékezetében maradnak. Személyre szabott megközelítésünkkel és figyelmünkkel a részletekre arra törekszünk, hogy minden rendezvény egy felejthetetlen élmény legyen, amely örömöt és inspirációt hoz mindenkinek, aki részt vesz benne.

Válasszon minket, hogy segíthessünk álmai rendezvényének megvalósításában, és hagyja, hogy mi gondoskodjunk minden részletéről, hogy Ön és vendégei teljes mértékben élvezzék az eseményt!

Szolgáltatásaink kiváló minőségű rendezvények és programok szervezését és lebonyolítását biztosítják azoknak, akik tökéletes élményt keresnek.

2000 óta szakértők vagyunk ezen a különleges területen, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden rendezvényünkön a résztvevők elégedettsége és boldogsága a legfontosabb számunkra. Szenvedélyesen szeretjük a hivatásunkat. Küldetésünk, hogy hozzáadott értéket és kreativitást vigyünk minden projektbe, amelyben részt veszünk. Ügyfeleink, partnereink számára stabil pontként szolgálunk, és hosszú távú együttműködésben gondolkodunk, hogy kiemelkedő eredményeket érhessünk el közösen.

Célunk, hogy minden rendezvényt olyanná tegyünk, amilyenné ügyfeleink elképzelik, és még annál is többet nyújtsunk. Széleskörű tapasztalatunk és kreativitásunk segítségével arra törekszünk, hogy minden részletet tökéletesre csiszoljunk, és egyedülálló élményt nyújtsunk minden résztvevőnek. Az motivál minket, hogy minden rendezvényünket egyedi élménnyé varázsoljuk, figyelembe véve az ügyfelek igényeit és a legfrissebb trendeket.

Szakértelmünk és tapasztalatunk révén biztosítjuk, hogy minden részlet tökéletes legyen, és emlékezetes élményt nyújtson mind a résztvevőknek, mind az ügyfeleknek. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy mindig az iparág legjobbjai legyünk, és garantáljuk, hogy minden rendezvényünk sikeres és vonzó legyen.

 

error: Védett tartalom!