Köszönjük hogy írt!

Az üzenete úton van felénk! Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Több mint 20 éve már a rendezvényszervezésben

Héjjas Nikolett

Szeretné a rendezvényét igazán felejthetetlenné, de ugyanakkor hasznossá tenni?

Mindig megoldást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások vezetőinek, intézményvezetőknek, magánszemélyeknek, rendezvény- és programszervezőknek, önkormányzatoknak, legyen szó rövid határidőről, nagy létszámú vendégseregről, vagy bármilyen helyzetről, amely felmerülhet egy rendezvény megszületése kapcsán.

Az általunk biztosított családi napokon, céges rendezvényeken, partner- ügyfél találkozókon, kiállításokon, fesztiválokon biztosított kreatív programjaink segítségével egészen a kisgyermektől a felnőttig mindenki jól szórakozik.

 

Héjjas Nikoletta - rendezvenyiroda.com

Rendezvényigazgató, alapító

rendezvényszervezés - rendezvenyiroda.com

Rendezvényszervezés Profizmussal és Szeretettel

 
Rendezvény irodánk 2000. óta foglalkozik különféle programok és események létrehozásával, rendezvényszervezéssel.

Mindig megoldást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások vezetőinek, legyen szó rövid határidőről, nagy létszámú vendégseregről, vagy bármilyen helyzetről, amely felmerülhet egy rendezvény megszületése kapcsán. Minden területen szakértő hozzáállással végezzük a munkánkat, maximális odaadással, precíz tervezéssel.

A távolság nem akadály: az ország minden szegletébe és külföldre is szívesen utazunk a megrendelőink felkérésére, Magyarországon kívül és Szlovákiában, Dániában is találkozhattak már velünk. De távolabbi helyekre is szívesen elvisszük rendezvény programjainkat.

Az általunk biztosított családi napokon, céges rendezvényeken, partner- ügyfél találkozókon, kiállításokon, fesztiválokon biztosított kreatív programjaink segítségével egészen a kisgyermektől a felnőttig mindenki jól szórakozik és egyedi és megismételhetetlen élményként emlékszik rá. Munkánk során hangsúlyt fektetünk a részletekre és a személyre szabott megoldásokra, hogy minden rendezvény igazi sikerként zárulhasson.

céges rendezvények

Professzionális céges rendezvények szervezése, emlékezetes élményekkel

Vásárló aktivizálás

Aktivizáló vásárlói események üzletekben, amelyek növelik az elköteleződést és a forgalmat

Lufi dekoráció

Látványos lufidekorációk, amelyek megteremtik az igazi ünnepi hangulatot

error: Védett tartalom!