.

Szilveszteri rendezvények

Egész évben ez az a program, amelyre úgy készül az ember, hogy szeretne valamilyen különleges élményt átélni. Ez a nap kiemelkedik a többi, hagyományos program közül.

Ilyenkor a szekrényből elő kerül a szép ruha, az elegáns öltöny, a hölgyek a legszebb sminkjüket dobják fel és a frizura készítés is a fodrász feladata.

A szilveszteri programok ilyenkor az év lezárását, az önfeledt szórakozást, kikapcsolódást szolgálják.

De mi ilyenkor sem pihenünk. A mi feladatunk az, hogy vendégeink a legszebb élményeket éljék át és pihenésüket, szórakozásukat szilveszteri rendezvény programjaink révén szolgáljuk.

A leginkább kedvelt programok ilyenkor az ezoterikus foglalkozások. Az asztrológia igen kedvelt program lehetőség, hiszen a jövőnk megismerése, a segítség, tanács igénylése sok embernek fontos.

Az aurafotózás, arcelemzés szintén érdekes és vonzó rendezvény program. Hölgy és úr vendégek egyaránt igénylik, sőt, van aki párjával érkezik és közös aura fotót készíttetnek a szakemberrel.

Szépségápolási és pihentető program lehetőségek is vannak a kínálatunkban. A testfestés, hennafestés, csillám testfestés, lemosható és vízálló testdíszítés, szórópisztolyos „tetoválás” festés mind, mind érdekes és kreatív program lehetőség. Férfiak számára kifejezetten vagány testfestő motívumokkal szolgálhatunk. A hölgyek számára pedig az indás, virágos, nőies, romantikus jellegű motívumokkal készülünk. A hajfonás hajszobrászat pedig a hölgyek kedvenc programja szokott lenni, mivel a meglévő, megszokott frizurát nagyon kreatívan fel lehet dobni egy szép hajfonás alkotással.

Ha a vendég már túl van az ezoterikus, lelki feltöltődést szolgáló, a jövőt kutató programokon, akkor jöhetnek a vizuális élmények! A karikatúra rajzolás, portré rajzolás minden korosztály számára különleges lehetőség a szórakozásra. Közös rajzot is lehet kérni a vendég párjával, kollégákkal, barátokkal vagy főnök beosztott rajz is kedvelt választás szokott lenni a szilveszteri rendezvényen.

A műsor fényét emeli a bűvész, illuzionista műsora, mellyel elvarázsolja a vendégeket.

A programok egész éjszaka igénybe vehetőek, mi nem pihenünk, várjuk az újabb és újabb vendégeket, akik a felhőtlen szórakozást igénylik.

Keressen meg minket, ha felejthetetlen szilveszteri programokat szeretne az év utolsó napjára.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott egy Szilveszteri rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel