.

Lufihajtogató bohóc

Lufihajtogató Bohóc műsorNem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem, ha eszembe jut az a szó, hogy „gyerekzsúr”, vagy „gyerek buli”, először mindig a lufihajtogató bohóc jut az eszembe.

Vidám ruhájával, nevetésre álló szájával, vicces mozgásával minden gyereket megörvendeztet a bohóc. Lufit hajtogat mindenkinek és számára nincs lehetetlen. Kérhetsz lufiból kardot, zsiráfot, koronát, katicabogarat, számára az sem gond. Óriási nagy zsebéből előhalássza a lufi fújóját és hajrá, mehet a buli, gyorsan meg is hajtogatja a kért lufi figurát!

Céges rendezvényre, gyereknapra, szülinapi zsúrra, kerületi rendezvényre őt nem szabad kihagyni a buliból, neki ott a helye.

A lufihajtogató bohóc áruházak részére is kiváló választás, mert sok gyereket tud szórakoztatni egyszerre. Ha gyermek műsorral együtt igényli a megrendelő a lufis bohócot, akkor egy kisebb színpad mindig jó a helyszínen, hogy jól lássa őt mindenki. De ha nincs színpadi megjelenésre lehetőség, akkor kisebb szőnyegek, vagy párnák elhelyezése a legcélszerűbb a bohóc köré. És máris kezdődhet a vidám bohóc program.

A lufihajtogatás születésnapi zsúrra igazán remek választás, mivel az egész programot – mint egy animátor – le tudja vezetni. A lufis bohóc a sorversenyekkel, vetélkedőkkel, vicces feladatokkal, énekléssel, versmondással tarkított programot visz az egész családnak. Garantált, hogy mindenki benne lesz a buliban!

Családi napra, a kisebb gyerekek számára kialakított baba sátorban (más néven totyogóban) a képzett animátorok mellett lufihajtogató bohóc játszik a picikkel, hajtogatja nekik a cica, zsiráf, katica alakú lufikat.

Céges rendezvényen a gólyalábas bohóccal lufihajtogató párbajt is lehet szervezni, ahol a cél, hogy minél ügyesebben, gyorsabban, kreatívabban meghajtogassák a gyerekek által kért lufikat.

Felnőttek is szeretik a lufihajtogatást, mert számtalan különböző fajta lufi kérhető, amely felnőttek számára is érdekes. Például lufi kard, lufi korona, lufi kés, lufi karkötő, lufi kalap. Így a szülők sem maradnak lufi nélkül!

Olyan kerületi rendezvényre, vagy falu napra is kiváló választás a lufihajtogató bohóc, ahol nagy a vendég létszám, mivel pár másodperc alatt elkészülnek ezek a lufik.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, illetve szeretne rendezvényére lufihajtogató bohócot rendelni, esetleg kedvet kapott egy rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel