.

Kézműves programok

kézműves programok

Ahol gyerekek vannak, ott szinte minden családi napon, céges rendezvényen, szülinapon helye van a kézműves foglalkozásoknak. Ez a rendezvény elem problémamegoldást fejlesztő, kreativitást serkentő program.

A családi napra általában a család minden tagja meghívást kap. A szülők szeretnek ilyenkor más felnőttekkel beszélgetni, így a gyerekek vagy elfoglalják magukat, vagy kezdődhet a rosszalkodás, a szülők noszogatása („Apu, gyere velem játszani!” „Anyu, gyere velem bújócskázni!”) Ebben az esetben áldásos, ha van a rendezvényen kézműves foglalkozás, ahol képzett animátorok, kézműves szakemberek segítségével a gyerkőc elfoglalhatja magát.

Meglepő lehet, de sok esetben még a szülők is szeretik igénybe venni a kézműves programokat, mivel a mindennapok hajtásában ez valóban kikapcsolódás a számukra is. Gyermekükkel együtt szeretnek gyöngyöt fűzni, szalvéta technikával dobozt díszíteni, kalóz távcsövet készíteni, kavicsot festeni. Ez a program – ha családi összefogással vesznek részt rajta – összehozza a család tagjait, közös élmény és az elkészült kézműves tárgy örök emlék.

Sokak számára kedvelt program még az agyagozás, gyurmázás. Akár egy egész állatkertet is lehet agyagból készíteni, majd száradás után kifesteni. Otthon pedig kezdődhet a játék a rendezvényen készült kézműves játékokkal.

Születésnapi zsúrra a kézművesség szintén jó ötlet. Festés, színezés, origami papír hajtogatás, képeskönyv készítés, ezek a szülők által kért és szeretett programok. A lufihajtogató bohóc, bűvész, ügyességi játékok és torta evés mellett ezek szoktak lenni a legkedveltebb programok a gyerekek számára is.

A kézművességet kiállításra, BNV-re is lehet igényelni, például Utazás Kiállítás, Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár rendezvényekre. A kiállító stand mellett kis helyen is elfér ez a program, de annál nagyobb a hatékonysága. A kiállításokra általában a látogatók a gyermekeikkel érkeznek. Ilyenkor jó lehetőség, ha lefoglaljuk a gyerekeket, amíg a munkatársak kérdőívet töltetnek ki, vagy termék bemutatót tartanak a szülőknek. Sok sikeres cég alkalmazza már ezt a megoldást.

Több üzlettel rendelkező vállalkozások részére is jó lehetőség ez a rendezvény program. A vásárló családjával betér az Ön boltjába vásárolni (pl. Önnek cipőboltja, vagy állateledel áruháza van, vagy élelmiszer üzlete). A gyerekek jönnek, mennek a polcok között, fent áll a termékek sérülésének lehetősége. A vásárló nem tud koncentrálni a valódi célra (cipő vásárlás, állateledel vagy élelmiszer vásárlás), ezért két lehetőség szokott lenni: 1. vásárlás lefújva, család kivonul az üzletből. Ebből az következik, hogy a vásárlást egy későbbi időpontra kell halasztani, amikor ugyanezen helyzet elő fordulhat. 2. a vásárlás megvalósul, de elkapkodott döntésnek köszönhetően rossz terméket választ. A vásárló minkét esetben negatív élményeket él át az Ön üzletében.

Erre a megoldás: képzett csapatunkkal kreatív kézműves foglalkozással lefoglaljuk a gyermekeket, amíg a szülők választanak a termékek között. Ilyenkor ez egy kényelmes megoldás és a vevő annyira komfortosan érzi magát ebben a helyzetben, hogy sokszor több terméket vásárol, mint tervezte! Éljen Ön is ezzel a program lehetőséggel, megéri!

Rendeljen Ön is kézműves foglalkozást rendezvényére!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, illetve szeretne rendezvényére Kézműves programot rendelni, esetleg kedvet kapott egy rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel