.

Esküvői gyerekfelügyelet, gyermek program

Az esküvők szervezésekor gyakori fejtörést okoz az ifjú párnak, hogy a meghívott barátok, családtagok, vendégek gyerekeit hogyan is tudnák lefoglalni az esküvői szertartás, a vacsora, majd az azt követő dínom- dánom időtartama alatt. Sok barát és rokon talán emiatt sem tud eleget tenni a meghívásnak, mert nem tudja kire bízni a kisgyermekét. Így sajnos lemondani kényszerülnek a remek programot és nem tudnak megjelenni az esküvőn és az azt követő vacsorán/ ebéden.

esküvői gyerekfelügyelet, baba sátor, rendezvénszervezésMegbízható csapatunkkal mi, az esküvő helyszínén kreatív és biztonságos megoldást kínálunk erre a helyzetre, ahol – külön helységben, a – helyszíni adottságokat figyelembe véve – figyelünk a gyerekekre és akár órákra lefoglaljuk őket.

Mindezt úgy, hogy addig Ön önfeledten szórakozhat párjával, nem kell azon aggódnia, hogy a gyermekük vajon merre kószálhat, jól van–e, nem érte–e bármi baj. Vagy éppen nem kell párját vissza utasítania, amikor táncra kéri fel, mert egyiküknek mindig figyelnie, vigyáznia kell a kisgyermekre. Elég, ha néha-néha megmutatja magát a gyerkőcnek, jelezve, hogy Apa és Anya „nem veszett el”.

Mi a pici babákra is szívesen vigyázunk, bármilyen korosztály jöhet az esküvői játszóházba.

Programjaink között szerepel a vidám bohóc, aki különféle lufi figurákat tud hajtogatni, a kreatív kézművesség, játékos vetélkedők.

Ezeket a programokat kedvelik a gyerekek az esküvők helyszínén:

 1. Lufihajtogató bohóc program
 2. Gyermek kézművesség
  -kulcstartó készítés
  -gyöngyfűzés (nyaklánc, karkötő, hajdísz)
  -képeskönyv, fotóalbum készítés
  -színezés, festés
  -hőre keményedő (és nem maszatoló) gyurmából állatkert és egyéb figurák készítése
 3. Logikai játékok (kirakósok, memória játékok) nagyoknak, kicsiknek
 4. Ügyességi játékok
 5. Totyogó- baba játszóház a legkisebbeknek
 6. Arcfestés, hennafestés, csillámfestés

Az sem ritka, hogy a szülők maguk is oda ülnek két tánc között pihenésképpen és festenek, rajzolnak velünk az esküvői játszóházban. Ez számunkra is dicséret, mert ebből látszik, hogy minden korosztály, legyen szó a legfiatalabbakról, egészen a legidősebbekig (nagymamák, nagypapák) számára érdekes programokat viszünk az esküvői játszóházban.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, illetve szeretne Esküvőjére gyerekfelügyeletet, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel