.

Családi napi rendezvények

Minden cég számára szinte kötelező legalább egy évben egyszer a dolgozók számára szervezett családi nap. Ekkor mindenki az irodán, gyáron kívül találkozhat egymással. Ez terápiás jellegű, mivel ki tudnak a munkatársak kapcsolódni, van mód a lazulásra, feltöltődésre.

Családi napon a legkedveltebb programok azok, amelyen a családok együtt tudnak részt venni. Ilyen például a Dzsungel Kalandpark, amely több állomásból áll. Az első állomás a regisztráció, utána arcfestés következik, majd logikai állomás. Majd a dzsungellel kapcsolatos felnőtt és gyermek kvíz kérdések állomása következik.

Ezt követően ügyességi játékok várják a lelkes gyerkőcöket a családi napi Dzsungel Kalandpark játékban.

És zárásként, pihenésképpen asztali játékok vannak a legutolsó állomáson, ahol a gyerekek egymással kirakós játékot játszhatnak. Természetesen minden vállalkozó szellemű gyerkőc ajándékot kap, amiért végig ment a Dzsungel Kalandparkon.

A családi napokon vannak kedvenc rendezvény programok. Ilyen például a karikatúra rajzolás, portré rajzolás, íjászkodás, állatsimogató, pónilovaglás, légvárak, mászófalak. Kalóz előadás is elkápráztatja a gyerekeket. A sorversenyek is kedvelt programok, itt pedig animátorok várják a gyerekeket a nekik való ügyességi feladatokkal.

A legkisebbek részére baba sátort állítunk fel, ahol sok játék várja a kicsiket. Itt az anyukák is megpihenhetnek, amíg mi játszunk a gyermekekkel.

Lufihajtogató bohóc, gólyalábas bohóc és bűvész műsor, mindezen csodák várják a gyerekeket és felnőtteket.

Különféle kézművesség is várja a családokat, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző kézműves programot. Tőlünk senki nem távozik üres kézzel, mert gyöngyöt fűzhet, képeskönyvet készíthet, agyagozhat, kalóz távcsövet készíthet, üvegfestést és kulcstartó készítést is kipróbálhat. A felnőttek is jól szokták magukat érezni az ilyen jellegű programokon és gyermekeikkel együtt szoktak kézműveskedni.

Az ezoterikus programok is kedveltek, mint például a grafológia, aurafotózás. Ezekre a programokra regisztrációs lapot készítünk ki, amelyre a vendégek be tudnak regisztrálni az érkezést követően. Így nem kell sorban állni, hanem közben részt lehet venni más programokon.

A hennafestés, csillám testfestés igazi különlegesség, ahol mindig nagy az érdeklődés. Kicsik és nagyok egyaránt kedvelik ezt a fajta szórakoztató programot.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott egy Családi rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel