.

Céges évzáró rendezvények

Év végén a cégek, vállalkozások szeretik lezárni az adott évben végzett munkát egy közös, nagy rendezvénnyel. Ilyenkor szokás megünnepelni a csapatban elért eredményeket, a növekedést, a terjeszkedést, jutalmakat kiosztani és motiválni a kollégákat a következő évre tervezett új eredményekre.

Céges évzáró rendezvények

 

Az ügyvezető, vagy elnök beszéde és az eredmények kihirdetését követően általában finom vacsora szokott következni. A szórakoztató programok is elindulnak már, amelyen a munkatársak részt vehetnek, kikapcsolódhatnak.

Egyik kedvelt program a csillám testfestés, melyet a hölgy kollégák szívesen vesznek igénybe. Elegáns ruhájukhoz harmonikusan passzoló testcsillám festést készítünk, mely mint egy ékszer viselhető egész este.

A férfiak részére fekete víz- és izzadásálló testfestékkel tetoválás motívum kérhető. Ezek a festések pár perc alatt elkészülnek és nem hagynak nyomot a ruhán.

Ha valaki a naturális programokat kedveli, akkor nekik a hennafestést ajánljuk. Növényi festékkel nonfiguratív vagy indás motívumokat festünk. A felfestett motívum sötétbarna színű lesz és 5-8 nap alatt kopik le, ha nem dörzsölik erősen a bőrt. De ha meg kíván szabadulni a motívumtól a vendég pár nap múlva, akkor erősebb dörzsöléssel eltávolítható.

Ilyen alkalomra ajánljuk még a grafológiát. A vendég írásából különféle személyiségjegyek, reakciók, betegségekkel, energiaszinttel kapcsolatos lehetőségek, hajlamok kiolvashatók. Ezen információk képzett grafológusunk által támogatóan, a vendég életének helyzeteire megoldást adnak. Különleges program a családi napra, garantáltan keresett ezoterikus szolgáltatás.

Aurafotózás is remek és keresett program a céges évzáró rendezvényre. A minket körülvevő, különféle színekből álló, csodálatos látványt nyújtó aurát mindenki megtekintheti a speciális aurafotó gépünk segítségével. Az elkészült különleges aura fotót mindenki elviheti magával. Különleges emlék és útmutató is egyben. Bizonyíték, hogy életünk történései kihatnak a minket körülvevő csodás színekben játszó auránkra. Minden, ami minket körülvesz, amit gondolunk, amit cselekszünk látszik az auránkon és ezt az aurafotózás programban való részvételkor meg is fogja a vendég tapasztalni.

Sminkelés és hajszobrászat is közkedvelt program. A vendégek örömmel veszik igénybe a szépészeti szórakozási lehetőségeket.

Állunk rendelkezésére az év végére tervezett céges rendezvényén!

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, illetve kedvet kapott egy Céges évzáró rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel