.

Bohóc műsor

Lufihajtogató Bohóc műsorA szülők fontosnak tartják, hogy a gyermeküket sok olyan hatás érje, amely fejleszti a látásmódjukat, tágítja a világról alkotott elképzelésüket. Erre nagyon jó lehetőség a különféle műsorok, mint például a bohócműsor, bűvész műsor. A lufihajtogatás mellett még egy dologhoz nagyon ért a bohóc és ez a szórakoztatás. A színpadon állva sok gyerekhez tud egyszerre szólni, megnevettetni őket, játékra invitálni a kis lurkókat.

Számtalanféle bohóc műsor létezik, megannyi fajta show elemmel. Van olyan bohóc, aki egyedül dolgozik, nincs bohóc társa a színpadon és mégis kerek egész így a műsora és sikere van a gyereknél. De van, aki egy vagy több bohóc kollégát hív segítségül. Emellett persze a gyerekek bevonása szinte már mindennapos a bohóc előadásba, a gyerekek nagy örömére.

Sok bohóc ügyességi elemekkel tarkítja a műsorát. Van olyan, aki profi bűvész trükköket is bevet, hogy még színesebb legyen az előadás és még nagyobb örömet okozzon a kis nézőknek. Kedvelt bohóc műsor show elemek a labdadobálás, kendő trükkök, vicces pálca, kártya trükkök. Ügyességi elemek szoktak lenni a hengereken egyensúlyozás, melyet végig nézve a gyerekek szinte lélegzet visszatartva figyelik az ügyes bohóc előadását.

Családi napra a bohóc műsor fontos eleme szokott lenni a kívánságra meghajtogatott lufik elkészítése, apró ajándékok kiosztása a gyerekeknek. Az arcfestés is remek lehetőség a gyerekek bevonására, így ők maguk is bohóccá válhatnak a műsor vagy a rendezvény idejére. Illetve mindenki saját piros bohóc orrot is kérhet, készíthet a kézműves foglalkozáson.

Születésnapi zsúron a torta evés a fő attrakció, de emellett akár a bohóc műsor lehet a másik meglepetés. A gyerekek örömteli reakciója elmondhatatlan, amikor a vidám, színes ruhába öltözött bohóc megjelenik a szülinapos gyermek zsúrján, kezében a szépen feldíszített tortával. Életre szóló élmény ez mindenkinek.

Áruháznyitó rendezvényre az egyik közkedvelt program szokott lenni a bohóc műsor. Nem feltétlenül szükséges színpad az adott áruházba, vagy bevásárló központba. Sőt, még jobb, ha a gyerekek a bohóc köré telepednek és így még személyesebb, könnyedebb kapcsolat tud kialakulni a gyerekek és a bohóc között.

A családi napok, céges rendezvények mellett fesztiválokra, nyílt rendezvényekre, falunapokra, kerületi rendezvényekre is remek választás az igényes bohóc műsor.

Kapcsolatfelvétel

Felkeltettük érdeklődését?

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, esetleg kedvet kapott egy Családi rendezvény megszervezéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot az itt található gombra kattintva! Ne feledje, nálunk 30 perc konzultáció ingyenes, és egy napon belül mindenképpen számíthat a megkeresésünkre!
Kapcsolatfelvétel